MENU
klinika

Emri

Emërohet drejtori i ri i burgut të Pogradecit

07.06.2023 - 15:20

Durim Toska është emërua sot drejtor në burgun e Pogradecit.

Bëhet me dije se urdhëri për emërimin e Toskës si drejtor i ri i bugrut të Pogradecit është dhënë ditën e sotme.

Toska ka mbajtur më herët postin e drejtorit të Inspektoriatit të Mbrojtjes së Territorit në bashkinë e Pogradecit. Po ashtu ai ka qenë pjesë e policisë së shtetit si dhe ka drejtuar burgun e Drenovës për disa kohë.