MENU
klinika

Problemet e përkthimit

Shoqata e Botuesve Shqiptarë me seminar në Panairin e Librit

11.11.2023 - 14:14

Në ditën e dytë të panairit, në datë 16 nëntor, në orën 17.00 Shoqata e Botuesve organizon një seminar rreth problemeve të përkthimit të letërsisë për fëmijë dhe adoleshentë në shqip.

Ne këtë seminar është e ftuar edhe një përkthyese e shquar italiane, konsulente editoriale e Sallonit te Librit ne Torino, përkthyese e Bolanos dhe Markezit dhe organizatore e seminareve me këtë teme, znj. Ilide Carmignani.

Botues, përkthyes, mësues, autorë të letërsisë për fëmijë, jeni të ftuar.

Moderator i seminarit, përkthyesi Ilir Baçi.