MENU
klinika

Lista

Asambleja votëbeson emrat e rinj të sekretariatit të PS-së

08.12.2023 - 22:06

Pas Kongersit të Jashtëzakonshëm u mblodh Asambleja Kombëtare e Partisë Socialiste. Anëtarët votëbesuan aparatin përbërës të Sekretariatit të Partisë Socialiste të Shqipërisë!

U bë e mundur zgjedhja e Sekretarëve të Rinj si më poshtë:

Blendi Klosi – Sekretar i Përgjithshëm

Ardian Çela – Sekretar Organizativ

Eduart Ndreca – Sekretar i Burimeve Njerëzore

Evis Kushi – Sekretare e Gruas

Etjen Xhafaj – Sekretar Digjital dhe i Rinisë

Eridjan Salianji – Sekretar për Çështjet Zgjedhore

Milva Ekonomi – Sekretare e Programit

Romina Kuko – Sekretare për Marrëdhëniet me Jashtë

VAZHDO TË LEXOSH MË TEPËR PËR TEMËN


"Kush e harron, mos bëjë viktimën, por të përballet...!"

Kryemistri paralajmëron socialistët: Karrigen s’e keni të tarafit tuaj