MENU
klinika

Frymëzohuni!

5 kombinime elegante ngjyrash që duken kaq cool për vitin 2024

18.01.2024 - 07:42

Kombinimet njëngjyrëshe do të jenë gjithmonë elegante, vështirë të mohohet ky fakt. Megjithatë, duhet thënë se të kombinosh tone të ndryshme është gjithashtu cool, ndonëse disi më e ndërlikuar.

Megjithatë, disa çifte ngjyrash përshtaten këndshëm me njëra-tjetrën dhe janë goxha tërheqëse. Kombinimet janë të përshtatshme si për njerëzit që adhurojnë kontrastet e forta, ashtu edhe për të fiksuarit pas kombinimeve neutrale.

Kafe + e kuqe

5 kombinime elegante ngjyrash që duken kaq cool për vitin 2024

Krem + blu

5 kombinime elegante ngjyrash që duken kaq cool për vitin 2024

Burgundy + pjeshkë

5 kombinime elegante ngjyrash që duken kaq cool për vitin 2024

E gjelbër e lehtë + kafe (si ndryshk)

5 kombinime elegante ngjyrash që duken kaq cool për vitin 2024

E verdhë + bezhë e lehtë

5 kombinime elegante ngjyrash që duken kaq cool për vitin 2024