MENU
klinika

Frymëzohuni!

8 modelet e flokëve që do të dominojnë 2024-ën

06.01.2024 - 15:54

2024 vjen me trende të reja, sidomos për flokët! Këto janë 8 modelet që këtë vit do të bëjnë namin dhe do t’i shohësh praktikisht kudo.

Pixie

8 modelet e flokëve që do të dominojnë 2024-ën
@WINNIEHARLOW

Flokë të gjatë dhe me volum

8 modelet e flokëve që do të dominojnë 2024-ën
@RYENNESNOW

Bob

8 modelet e flokëve që do të dominojnë 2024-ën
@RACHELZEGLER

Baluket klasike

8 modelet e flokëve që do të dominojnë 2024-ën
@BRIEALEXIAHAIR

Baluke curtain

8 modelet e flokëve që do të dominojnë 2024-ën
GOTHAM/GC IMAGES/GETTY IMAGES

Alla Audrey

8 modelet e flokëve që do të dominojnë 2024-ën
MATT WINKELMEYER/MG23/GETTY IMAGES ENTERTAINMENT/GETTY IMAGES

Gjysmë topuz

8 modelet e flokëve që do të dominojnë 2024-ën
@HAILEYBIEBER

Kitty Cut

8 modelet e flokëve që do të dominojnë 2024-ën