MENU
klinika

Gjithçka varet nga detajet...

10 ide grimi klasik që mund t’i provoni për çdo rast

23.02.2024 - 08:03

Make up-i ka fuqi transformuese, sidomos kur realizohet në mënyrën e duhur! Por, përveç disa momenteve virale të grimit në botën e yjeve, bashkë me tendencat e reja që listohen, ka disa ide klasike që nuk dalin kurrë nga moda. Çfarë e bën një grim klasik? Gjithçka varet nga detajet.

Pavarësisht nëse momenti i referohet një epoke të kaluar, mbështetet në tonet neutrale ose përfshin nuanca të buta dhe me shkëlqim, bukuria klasike është thjesht unike. Më poshtë do të gjeni disa ide makeup-i që mund t’i provoni kurdoherë:

#1 Vetulla të trasha + buzë të kuq

10+ ide grimi klasik që mund t’i provoni për çdo rast
FOTO: GETTY IMAGES

#2 Tonalitete të ndezura

10+ ide grimi klasik që mund t’i provoni për çdo rast

FOTO: GETTY IMAGES

#3 Natyrale e fortë

10+ ide grimi klasik që mund t’i provoni për çdo rast

FOTO: GETTY IMAGES

#4 Buzë mat  

10+ ide grimi klasik që mund t’i provoni për çdo rast

FOTO: GETTY IMAGES

#5 Make up latte

10+ ide grimi klasik që mund t’i provoni për çdo rast

FOTO: GETTY IMAGES

#6 Prekje me shkëlqim

10+ ide grimi klasik që mund t’i provoni për çdo rast

FOTO: GETTY IMAGES

#7 Tone të ngrohta dhe neutrale

10+ ide grimi klasik që mund t’i provoni për çdo rast

FOTO: GETTY IMAGES

#8 Mollëza në ngjyrë pjeshkë

10+ ide grimi klasik që mund t’i provoni për çdo rast

FOTO: GETTY IMAGES

#9 E kuqe klasike për buzët

10+ ide grimi klasik që mund t’i provoni për çdo rast

FOTO: GETTY IMAGES

#10 Pak shkëlqim për sytë

10+ ide grimi klasik që mund t’i provoni për çdo rast

FOTO: GETTY IMAGES

#11 Qerpikë të gjatë + buzë rozë

10+ ide grimi klasik që mund t’i provoni për çdo rast

FOTO: GETTY IMAGES

#12 Rozë në ekuilibër

10+ ide grimi klasik që mund t’i provoni për çdo rast

FOTO: GETTY IMAGES

Artikuj të sugjeruar:

VAZHDO TË LEXOSH MË TEPËR PËR TEMËN