MENU
klinika

Maja e Vajushës

Destinacion joshës për të apasionuarit pas natyrës

08.02.2024 - 14:32

Kryeministri Edi Rama ndau sot pamje nga Maja e Vajushës në Lëpushë të Malësisë së Madhe.

Kreu i qeverisë u shpreh se, ky është një destinacion joshës për të apasionuarit pas natyrës dhe sporteve dimërore.

Lëpusha mbetet një nga bukuria e rrallë e natyrës së Kelmendit dhe si “perlë” e Alpeve Shqiptare.

Male të larta me bllokun shkëmborë të Shenikut në Bjeshkët e Namuna dhe malet përreth e bëjnë Lëpushën kryeneçe të bukurisë.

Shtimi i bujtinave dhe rruga tashmë e rregulluar e bëjnë të lehtë aksesin në zonë për udhëtim të paharrueshëm.