MENU
klinika

Kush do ta drejtojë institucionin e sigurisë së lartë

Emërohet kreu i ri i burgut të Drenovës

28.02.2024 - 11:19

Fatjon Fasho është emëruar drejtor i burgut të Drenovës.

Ka qënë drejtoria e komanduar e burgjeve që ka bërë prezantimin e drejtorit të ri të këtij institucioni.

Sipas informacioneve Fatjon Fasho ka kryer funksione të ndryshme në burgun e Drenovës dhe ka qënë gjithashtu edhe në pozicionin e zv.drejtorit.

Gjatë kohëve të fundit ka pasur disa lëvizje titullarësh në burgun e Drenovës.