MENU
klinika

Dimri po i lë vendin pranverës

Fundet e gjatë, modelet që duhet t’i keni patjetër në gardërobë

17.02.2024 - 12:25

E ndërsa ngadalë dimri po ja lë vendin stinës së pranverës, nuk do ju besonim nëse do na thonit që ende nuk keni filluar të mendoni për blerjet e reja.

Tashmë që dhe koleksionet Pranverë-Verë 2024 po bëjnë debutimet e tyre në pasarelat e “Fashin Week”, bëni mirë ta mbani një sy në to për çdo rast, për t’u frymëzuar për blerjet tuaja.

Në këtë artikull do ju flasim për fundet e gjatë, ato që sa herë i shohim, sytë na lëshojnë zemra. Kështu që hidhini një sy këtyre modeleve për t’u frymëzuar e për t’u dukur super “cool”.

Fundet e gjatë, modelet që duhet t'i keni patjetër në

Fundet e gjatë, modelet që duhet t'i keni patjetër në

Fundet e gjatë, modelet që duhet t'i keni patjetër në

Fundet e gjatë, modelet që duhet t'i keni patjetër në

Fundet e gjatë, modelet që duhet t'i keni patjetër në

Fundet e gjatë, modelet që duhet t'i keni patjetër në

Fundet e gjatë, modelet që duhet t'i keni patjetër në

Fundet e gjatë, modelet që duhet t'i keni patjetër në

Fundet e gjatë, modelet që duhet t'i keni patjetër në

Fundet e gjatë, modelet që duhet t'i keni patjetër në

Fundet e gjatë, modelet që duhet t'i keni patjetër në

Fundet e gjatë, modelet që duhet t'i keni patjetër në

Fundet e gjatë, modelet që duhet t'i keni patjetër në

Fundet e gjatë, modelet që duhet t'i keni patjetër në

 

VAZHDO TË LEXOSH MË TEPËR PËR TEMËN


Nga fundet e shkurtra te xhinset me bel të ulët

6 tendenca të vjetra që janë rikthyer zyrtarisht gjatë vitit 2024