MENU
klinika

Ndërtimi i ‘Urës së Re’

Harta/ Nis devijimi i Kukës-Morinë

23.02.2024 - 20:09

Duke nisur nga e shtuna (23 shkurt 2024) e kësaj jave do të devijohet qarkullimi në aksin Kukës-Morinë, pjesë e Rrugës së Kombit.

Kjo për shkak të punimeve që po bëhen për ‘Urën e Re’, që ka hyrë në fazën e fundit të ndërtimit.

Drejtori i kantierit të ndërtimit Arian Hoxha sqaron se devijimi do të bëhet për 2 javë, në dy pika të segmentit Kukës-Morinë.

Konkretisht, devijimi i lëvizjes do të bëhet te Ura e Drinit të Zi – Rruga hyrëse në qytetin e Kukësit dalja për Kosovë në nyjen e Shtiqenit.

Ndërsa për lëivizjen nga Morina në Milot, devijimi i lëvizjes do të bëhet tek rampa dalëse e mbikalimit tek nyja e re e aeroportit dhe dalja në urën e Dirni të Zi.

Ura e re do të jetë e gatshme në sezonin e ri turistik të kësaj vere dhe është vepra e dytë më e rëndësishme e rrugës së kombit, pas tunetit të Kalimashit.

Favorizoi djalin e Tom Doshit pas aksidentit

Pezullohet Shefi i Qarkullimit në Lezhë

Në by-passin e Murrizit ka rënie të vazhdueshme të gurëve

Rruga e Arbrit përmbytet nga shiu, vështirësohet qarkullimi

Një itinerar udhëtimi nëpër fshatra, ferma, shtigje e rafting

‘Forbes’ zgjedh Shqipërinë për aventurë emocionuese