MENU
klinika

Vizitë në Gjenevë

Ministri Hasani zbulon detaje nga Samiti i 28 shkurtit në Tiranë

26.02.2024 - 14:35

Ministri i Jashtëm Igli Hasani ka folur në takimin e Nivelit të Lartë të Sesionit të 55-të të Këshillit të të Drejtave të Njeriut (KDNJ).

Ai u shpreh se Shqipëria vjen në KDNJ pas përfundimit me sukses të mandatit në Këshillin e Sigurimit

“Shqipëria vjen në KDNJ pas përfundimit me sukses të mandatit në Këshillin e Sigurimit. Të drejtat e njeriut dhe sistemi i bazuar në rregulla, nën presion si kurrë më parë. Lufta në Ukrainë, autorët duhet të mbajnë përgjegjësi për krimet e tyre. KDNJ, Shqipëria do të bashkëpunojë me aleatët për të vënë autorët para drejtësisë. Samiti i 28 shkurtit në Tiranë, tregues se Shqipëria lufton për të drejtat e njeriut”, tha Hasani.

VAZHDO TË LEXOSH MË TEPËR PËR TEMËN