MENU
klinika

Shkak bëhet mungesa e mjeteve të transportit

Nxënësit e shkollës 9-vjeçare Budull bojkotojnë mësimin

28.02.2024 - 13:35

Nxënësit e shkollës 9-vjeçare Budull sot në ditën e tretë kanë bojkotuar procesin mësimor.

Mungesa e mjeteve të transportit ka bërë që nxënësit të mos frekuentojnë mësimin, ndërkohë dhe prindërit janë të shqetësuar nga kjo situate. Sipas tyre mjetet e transportit të nxënësve të shkollës u është ndërprerë pagesa nga zyra arsimore e Krujës.

Kjo ka sjelle dhe ndërprerjen e mësimit te një pjesë nga nxënësit e kësaj shkolle, sakaq prindërit tregojnë nëse problemi nuk zgjidhet, bojkoti do vijojë deri në zgjidhjen e këtij problemi. Siç dhe shihet një pjese e nxënësve shoqërohen nga prindërit me mjete private, gjithashtu disa mësues janë solidarizuar me bojkotin e nxënësve, ndërsa presin nga zyra arsimore dhe bashkia e Krujës zgjidhje.

Favorizoi djalin e Tom Doshit pas aksidentit

Pezullohet Shefi i Qarkullimit në Lezhë

Në by-passin e Murrizit ka rënie të vazhdueshme të gurëve

Rruga e Arbrit përmbytet nga shiu, vështirësohet qarkullimi

Një itinerar udhëtimi nëpër fshatra, ferma, shtigje e rafting

‘Forbes’ zgjedh Shqipërinë për aventurë emocionuese