MENU
klinika

Java e Modës në New York na dha disa ide

Prerjet më të mira të flokëve që duhet të keni parasysh këtë sezon

20.02.2024 - 08:36

Java e Modës në New York nuk është thjesht e vetëm një pasqyrim i tendencave më të bukura të veshjeve, këpucëve apo aksesorëve. Flokët janë gjithashtu një fokus më vete për të gjitha gocat që duan të duken stylish.

Sezoni vjeshtë/dimër 2024 vjen me disa risi në modelet e prerjeve që do të dominojnë këtë vit dhe konfirmimi fillimisht ka ardhur direkt nga pasarelat.

Stili bob i shkurtër ose me gjatësi mesatare, flokë me shkallëzim të theksuar dhe fije ose prerje e drejtë, duket se modelet këtë vit janë sa të larmishme, aq edhe të veçanta kjo varësisht tipareve dhe stilit të çdo gruaje.

Por, ne kemi bërë një përmbledhje me modelet me të lezetshme të prerjeve të flokëve që me siguri do i shihni kudo këtë vit.

#1 Bob i shkurtër

Prerjet më të mira të flokëve që duhet të keni

FOTO: RACHPOOT/BAUER-GRIFFIN//GETTY IMAGES

#2 Prerje asimetrike me onde

Prerjet më të mira të flokëve që duhet të keni

FOTO: LAUNCHMETRICS/SPOTLIGHT

#3 Prerje e shkurtër me baluke

Prerjet më të mira të flokëve që duhet të keni

FOTO: LAUNCHMETRICS/SPOTLIGHT

#4 Bob me onde

Prerjet më të mira të flokëve që duhet të keni

FOTO: LAUNCHMETRICS/SPOTLIGHT

#5 Kaçurrela + baluke

Prerjet më të mira të flokëve që duhet të keni

FOTO: LAUNCHMETRICS/SPOTLIGHT

#6 Prerje e viteve 2000

Prerjet më të mira të flokëve që duhet të keni

FOTO: DANIEL ZUCHNIK//GETTY IMAGES

#7 Prerje me shkallëzim

Prerjet më të mira të flokëve që duhet të keni

FOTO: CHRISTIAN VIERIG//GETTY IMAGES

#8 Flokë të gjatë me skaje të theksuara

Prerjet më të mira të flokëve që duhet të keni

FOTO: LAUNCHMETRICS/SPOTLIGHT

#9 Me vizë në mes

Prerjet më të mira të flokëve që duhet të keni

FOTO: LAUNCHMETRICS/SPOTLIGHT

#10 Ngjyra + baluke

Prerjet më të mira të flokëve që duhet të keni

VAZHDO TË LEXOSH MË TEPËR PËR TEMËN