MENU
klinika

Dyshohet për punonjës të asfiksuar

Tre ambulanca mbërrijnë një fabrike në Fier

21.02.2024 - 22:01

Një ngjarje e rëndë ka ndodhur në qytetin e Fierit, ku dyshohet se në një kompani ka punonjës të asfiksuar nga lëndët kimike.

Bëhet fjalë për kompaninë koreane “YURA”, ku në ambientet e saj kanë shkuar forca policie dhe tre autoambulanca.

Paraprakisht dyshohet se punonjësit janë asfiksuar gjatë procesit të punes qe kryhen brenda kesaj kompanie

Raportohet se kjo kompani operon në sektorin e pajisjeve elektrike për automjetet, aktivitet që e ushtron prej 5 vitesh.