MENU
klinika

VIDEO

Kaos në Kuvendin e Malit të Zi, përplasje mes deputetëve

07.03.2024 - 17:44

Parlamenti i Malit të Zi është përfshirë nga kaosi dhe përplasje mes deputetëve. Gjatë seancës së sotme, deputeti i DPS-së, Oskar Hutter, ka akuzuar kryeparlamentarin Andrija Mandiç se nuk ka treguar respekt dhe se ka përçuar mesazhe që nxisin përçarjen.

Deputetët e partisë “Për të ardhmen e Malit të Zi”, u vendosën në foltoren e Kuvendit, duke penguar në këtë mënyrë edhe punën në seancë. Ndërsa jashtë Kuvendit, qytetarët ishin mbledhur në shenjë proteste ndaj kryetarit të Kuvendit të Malit të Zi, Andreja Mandiç.