MENU
klinika

Trendet e reja

Në 2024-ën, gocat cool mbajnë këto aksesorë

02.03.2024 - 10:54

Viti 2024 hyri me trende të reja, të cilat prekën çdo aspekt të modës, që nga veshjet, këpucët, kujdesit ndaj lëkurës, flokëve dhe sigurisht, edhe aksesorëve. Si përherë, aksesorët mbajnë një peshë të madhe, pasi e bëjën veshjen të duket siç do ti: elegante, kombinim që rrëmben vëmendjen, veshje e shkujdesur, apo ekstravagante.

Gjithsesi, që të mos zgjatemi shumë, gocat cool, këtë vit, po mbajnë këto aksesorë:

Vathë spiralë

Në 2024-ën, gocat cool mbajnë këto aksesorë
 
Zemra kudo

Në 2024-ën, gocat cool mbajnë këto aksesorë
 
Aksesorë si flluska

Në 2024-ën, gocat cool mbajnë këto aksesorë
 
Kryqe

Në 2024-ën, gocat cool mbajnë këto aksesorë
 
Yje dhe lule

Në 2024-ën, gocat cool mbajnë këto aksesorë
 
Spila

Në 2024-ën, gocat cool mbajnë këto aksesorë
 
Fjongo

Në 2024-ën, gocat cool mbajnë këto aksesorë
 
Byzylykë në këmbë

Në 2024-ën, gocat cool mbajnë këto aksesorë

VAZHDO TË LEXOSH MË TEPËR PËR TEMËN


Moda pas izolimit në shtëpi

5 trendet që do të shohim këtë pranverë