MENU
klinika

Kryefjalë e pranverës

6 kombinime xhins direkt nga pasarelat që mund t’i kopjosh

20.04.2024 - 10:31

Xhinset janë kryefjalë e pranverës, ndaj rikthimi i materialit ikonë të viteve ’70 është këtu për të transformuar plotësisht look-un tuaj. Në versionin boho, me thekë, lidhëse, pantallona të grisura apo fund i gjatë, ky material ka aftësinë që të ridimensionojë pamjen tuaj për të shkëlqyer kudo dhe kurdo këtë pranverë. Gjashtë kombinime IN direkt nga pasarelat janë këtu për ju!

#1

6 kombinime xhins direkt nga pasarelat që mund t’i kopjosh që

FOTO: WWD//GETTY IMAGES

#2

6 kombinime xhins direkt nga pasarelat që mund t’i kopjosh që

FOTO: MARCO MANTOVANI//GETTY IMAGES

#3

6 kombinime xhins direkt nga pasarelat që mund t’i kopjosh që

FOTO: ARNOLD JEROCKI//GETTY IMAGES

#4

6 kombinime xhins direkt nga pasarelat që mund t’i kopjosh që

FOTO: VICTOR VIRGILE//GETTY IMAGES

#5

6 kombinime xhins direkt nga pasarelat që mund t’i kopjosh që

FOTO: LYVANS BOOLAKY//GETTY IMAGES

#6

6 kombinime xhins direkt nga pasarelat që mund t’i kopjosh që

FOTO: VICTOR VIRGILE//GETTY IMAGES