MENU
klinika

Disa ide

Fustane + loafers: 10 kombinime yll për të gjitha gocat

13.04.2024 - 09:53

Nëse ka një përcaktim absolut për rehatinë dhe prakticitetin, këpucët loafers janë përgjigjja! Me xhinse, pantallona të shkurtra, funde apo fustane, kotrastet e lezetshme të kombinimeve që mund të krijoni me loafers janë padyshim shumë të veçanta. Ja 10 ide për t’u kopjuar që tani!

#1

Fustane + loafers: 10 kombinime yll për të gjitha gocat
FOTO: GETTY IMAGES

#2

Fustane + loafers: 10 kombinime yll për të gjitha gocat
FOTO: GETTY IMAGES

#3

Fustane + loafers: 10 kombinime yll për të gjitha gocat
FOTO: GETTY IMAGES

#4

Fustane + loafers: 10 kombinime yll për të gjitha gocat
FOTO: GETTY IMAGES

#5

Fustane + loafers: 10 kombinime yll për të gjitha gocat
FOTO: GETTY IMAGES

#6

Fustane + loafers: 10 kombinime yll për të gjitha gocat
FOTO: GETTY IMAGES

#7

Fustane + loafers: 10 kombinime yll për të gjitha gocat
FOTO: GETTY IMAGES

#8

Fustane + loafers: 10 kombinime yll për të gjitha gocat
FOTO: GETTY IMAGES

#9

Fustane + loafers: 10 kombinime yll për të gjitha gocat
FOTO: GETTY IMAGES

#10

Fustane + loafers: 10 kombinime yll për të gjitha gocat