MENU
klinika

Kryefjala e këtij sezoni

Këtë pranverë mbizotëron e bardha: Ja 6 kombinime

19.04.2024 - 10:56

Le ta quajmë zyrtarisht të hapur stinën e nuancës së bardhë! Në të gjitha dimensionet e saj, e bardha krem apo akull do të jetë kryefjala e këtij sezonit. E materializuar në kostume, fustane, çanta dhe aksesorë, një look “total white” (i bardhë nga koka te këmbët) është ajo që ju duhet për pranverën. Ja gjashtë ide që mund t’i kopjoni që tani.

#1

Këtë pranverë mbizotëron e bardha: Ja 6 kombinime IN

FOTO: LAUNCHMETRICS SPOTLIGHT

#2

Këtë pranverë mbizotëron e bardha: Ja 6 kombinime IN

FOTO: LAUNCHMETRICS SPOTLIGHT

#3

Këtë pranverë mbizotëron e bardha: Ja 6 kombinime IN

FOTO: LAUNCHMETRICS SPOTLIGHT

#4

Këtë pranverë mbizotëron e bardha: Ja 6 kombinime IN

FOTO: LAUNCHMETRICS SPOTLIGHT

#5

Këtë pranverë mbizotëron e bardha: Ja 6 kombinime IN

FOTO: LAUNCHMETRICS SPOTLIGHT

#6

Këtë pranverë mbizotëron e bardha: Ja 6 kombinime IN

FOTO: LAUNCHMETRICS SPOTLIGHT