MENU
klinika

Rama ndan pamjet

“Liqeni i Qafë-Mollës, brilant në kodrinat e gjelbëruara

21.04.2024 - 11:41

Kryeministri Edi Rama ka publikuar në rrjetet sociale foto nga liqeni i Qafë-Mollës në Mirditë.

Rama shprehet se ky liqen është një brilant në gjerdanin e kodrinave të gjelbëruara përreth Mirditës.

Me kushte të përshtatshme klimatike, peisazh të bukur, prodhime bujqësore e blegtorale, traditë kulturore dhe etnografike të larmishme, Mirdita gëzon potencial për zhvillimin e turizmit gjatë gjithë vitit.