MENU
klinika

Sugjeruar nga VIP-at

Nëse keni flokë të hollë, hidhini një sy këtyre modeleve

17.04.2024 - 11:41

Nëse jeni një nga gocat që keni flokë të hollë, atëherë mirë se vjen në grup! Kur bëhet fjalë për prerjet dhe modelet e këtij lloj floku atëherë dy janë zgjidhjet: me shumë shkallëzim ose një prerje e drejtë dhe shkurt.

Gratë e famshme janë vetëm disa syresh prej tyre që janë gati të ofrojnë disa modele prerjesh për flokët e hollë, sipas formës suaj të fytyrës.

Koha që të frymëzoheni është tani!

#1 Jennifer Aniston

Nëse keni flokë të hollë, hidhini një sy këtyre
FOTO: GETTY IMAGES

#2 Halle Berry

Nëse keni flokë të hollë, hidhini një sy këtyre
FOTO: GETTY IMAGES

#3 Nicole Richie

Nëse keni flokë të hollë, hidhini një sy këtyre
FOTO: GETTY IMAGES

#4 Olivia Wilde

Nëse keni flokë të hollë, hidhini një sy këtyre
FOTO: GETTY IMAGES

#5 Natalie Portman

Nëse keni flokë të hollë, hidhini një sy këtyre
FOTO: GETTY IMAGES

#6 Naomi Campbell

Nëse keni flokë të hollë, hidhini një sy këtyre
FOTO: GETTY IMAGES

#7 Jennifer Lopez

Nëse keni flokë të hollë, hidhini një sy këtyre
FOTO: GETTY IMAGES

#8 Sarah Jessica Parker

Nëse keni flokë të hollë, hidhini një sy këtyre
FOTO: GETTY IMAGES

#9 Alexa Chung

Nëse keni flokë të hollë, hidhini një sy këtyre
FOTO: GETTY IMAGES

#10 Selma Blair

Nëse keni flokë të hollë, hidhini një sy këtyre
FOTO: GETTY IMAGES

#11 Charlize Theron

Nëse keni flokë të hollë, hidhini një sy këtyre