MENU
klinika

"I joti, Romeo"

Romeo habit banorët me letrën ndaj Julit: Pa ty nuk jam njëjtë Jul!

13.04.2024 - 09:51

Pasi banorët nisën të lexonin letrat që kishin shkruajtur për një prej banorëve të tjerë të shtëpisë të cilin e kanë afër zemres, Romeo kishte shkruajtur një letër për Julin.

Ky i fundit e mori letrën dhe nisi ta lexonte, ku për çudi po përballej me fjalët nga më të bukurat që ishin shkruar prej ‘kundërshtarit’ të tij Romeos.