MENU
klinika

Hasani: Kërcënim i rëndë për sigurinë e të gjithë rajonit

“Shqipëria dënon ashpër sulmin e Iranit ndaj Izraelit”

14.04.2024 - 09:59

Ministri i Jashtëm i Shqipërisë, Igli Hasani dënon sulmin e Iranit ndaj Izraelit, duke theksuar se ky përshkallëzim është një kërcënim i rëndë për të gjithë rajonin. “Shqipëria dënon ashpër sulmin e Iranit ndaj Izraelit. Ky përshkallëzim është një kërcënim i rëndë për sigurinë e Izraelit dhe të gjithë rajonit.

Rrezikon të sjellë paqëndrueshmëri dhe shkatërrim më të madh në të gjithë Lindjen e Mesme. Këshillojmë shqiptarët në këtë rajon, të ndjekin udhëzimet e autoriteteve lokale për përditësimet e sigurisë publike dhe të kontaktojnë ambasadat tona për ndihmë.”