MENU
klinika

Për të qenë bukur dhe praktike

8 ide të lezetshme se si të visheni në një koncert

27.05.2024 - 11:51

Verë do të thotë adrenalinë, plazhe, muzikë, koncerte dhe net më të gjata! Pavarësisht nëse keni prenotuar një biletë disa muaj më parë apo keni ftesë nga miqtë tuaj, veshja nëpër koncerte është një formulë unike, gati një shprehje personale e stilit të preferuar. Nuanca të forta, kapele njëngjyrëshe apo çizme të gjata, ja disa kombinime për ty që do të shijosh koncertin e radhës.

#1 Efekt metalizato

8 ide të lezetshme se si të visheni në një koncert
FOTO: JEREMY MOELLER/GETTY IMAGES

#2 Stil kauboj

8 ide të lezetshme se si të visheni në një koncert
FOTO: CHRISTIAN VIERIG/GETTY IMAGES

#3 Këpucë të sheshta

8 ide të lezetshme se si të visheni në një koncert
FOTO: CHRISTIAN VIERIG/GETTY IMAGES

#4 Xhinse të bardha + kanotiere

8 ide të lezetshme se si të visheni në një koncert
FOTO: EDWARD BERTHELOT/GETTY IMAGES

#5 Fustan + atlete

8 ide të lezetshme se si të visheni në një koncert
FOTO: EDWARD BERTHELOT/GETTY IMAGES

#6 Kostum njëngjyrësh

8 ide të lezetshme se si të visheni në një koncert
FOTO: CHRISTIAN VIERIG/GETTY IMAGES

#7 Hoodie + pantallona të gjera

8 ide të lezetshme se si të visheni në një koncert
FOTO: CHRISTIAN VIERIG/GETTY IMAGES

#8 No pants, no problem

8 ide të lezetshme se si të visheni në një koncert