MENU
klinika

Përgjigjet mjeku

A janë të sigurt antibiotikët për foshnjat?

25.05.2024 - 14:01

“Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet mjekut dhe pacientit.

Nëse keni ndonjë pyetje, për gjithçka që ju shqetëson në shëndetin tuaj, këtu do të merrni përgjigje nga mjekë me eksperiencë, pa rezervime takimesh dhe duke shmangur radhët e gjata.

Pacienti: A janë të sigurt antibiotikët për foshnjat?

Mjeku: Po, foshnjat dhe të vegjlit mund dhe duhet të marrin antibiotikë për të trajtuar një infeksion bakterial, siç është infeksioni i traktit urinar ose sinusiti bakterial.

Nëse mjeku juaj diagnostikon një nga këto gjendje, është e rëndësishme që fëmija juaj të marrë dozën e plotë të antibiotikëve siç përshkruhet, për të siguruar që eliminoni të gjitha bakteret që e bëjnë atë të sëmurë.

Nëse keni edhe ju pyetje, dhe doni të merrni një përgjigje të shpejtë nga mjekët e “spitalit tonë online”, klikoni këtu. Identiteti juaj do të mbetet anonim.