MENU
klinika

Përgjigjet mjeku

A tregon humbja e masës muskulare se vuaj nga artriti?

18.05.2024 - 13:41

“Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet mjekut dhe pacientit.

Nëse keni ndonjë pyetje, për gjithçka që ju shqetëson në shëndetin tuaj, këtu do të merrni përgjigje nga mjekë me eksperiencë, pa rezervime takimesh dhe duke shmangur radhët e gjata.

Pacienti:A tregon humbja e masës muskulare se vuaj nga artriti?

Mjeku: Nëse vini re një rënie të masës muskulare ose forcës dhe qëndresës, duhet të konsultoheni me një mjek. Rënia e masës muskulare zakonisht ndodh një vit pas shfaqjes së sëmundjes.

Nëse keni edhe ju pyetje, dhe doni të merrni një përgjigje të shpejtë nga mjekët e “spitalit tonë online”, klikoni këtu. Identiteti juaj do të mbetet anonim.