MENU
klinika

Fundjava në bregdetin shqiptar

Fluks i lartë mjetesh dhe qytetarësh nga Kosova në Morinë

18.05.2024 - 12:07

Kjo e shtunë ka nisur me fluks të lartë në pikën e përbashkët kufitare të Morinës.

Qytetarë të shumtë nga qytete të ndryshme të Kosovës janë drejtuar për në bregdetin shqiptare por edhe në pika të tjera turistike për të kaluar fundjavën.

Policitë kufitare të Shqipërisë dhe Kosovës kanë zbatuar procedurën e kalimit të kufirit pa kontrolle, sipas protokollit ndërqeveritar.