MENU
klinika

Renditja

Për të pestin vit radhazi këta janë dy emrat e preferuar për bebe

14.05.2024 - 10:47

Liam dhe Olivia kryesojnë listën e emrave më të përdorur të fëmijëve në SHBA për të pestin vit radhazi.

Edhe në listën e vitit 2023 vijojnë të jenë të preferuarit e prindërve të rinj.

Administrata e Sigurimeve Shoqërore ndjek çdo vit emrat që u vendosen foshnjave në çdo shtet, me ato që datojnë pas 1880-ës.

Liam në fakt është mbreti i emrave pasi ka mbretëruar për shtatë vjet me radhë, ndërsa Olivia ka kryesuar listën e vajzave për pesë vitet e fundit. Ishte pikërisht Olivia që rrëzoi Ema-n nga froni.