MENU
klinika

Kush janë kandidatët

Zgjedhjet për kreun e Rithemelimit në Korçë

26.05.2024 - 12:13

Prej orës 08:00 të mëngjesit të sotëm është hapur qendra e votimit pranë selisë së PD së Rithemelimit në Korçë.

Demokratët e kësaj dege do të zgjedhin sot kryetarin/en e PD në Korçë.

Në garë për kreun e degës është Dhimitri Çyfeky, Eleina Qirici dhe Harito Zoto. Në këto zgjedhje kanë të drejtë vote 4895 anëtarë të partisë.

Deri më tani kanë votuar mbi 100 demokratë, ndërsa pritet të shihet edhe gjatë ditës se si do të vijojë procesi i votimit dhe pjesëmarrja.

Kujtojmë se në zgjedhjet e kaluara për kryetar votuan gjithsej 1138 demokratë.