MENU
klinika

Nga Spartak Ngjela

Ç’na duhet ne një injorant si Beleri? Të thyejë qafën në Greqi…

11.06.2024 - 10:29

Po ne shqiptarëve çfarë na duhet?

Të gjithë filogrekët bërtasin për Belerin si Eurodeputet.

Po ne shqiptarëve çfarë na duhet?

Nga burgu do të dalë kur të mbarojë dënimin. Pasi të mbarojë dënimin, le të thyejë qafën në Greqi. Përse na duhet neve këtu?
Do na japë mend një injorant?!

Po ku kupton dot me logjikë politika greke!

Ata janë të trembur nga frika e Shqipërisë etnike.

E kanë frikën te Çamëria.

Nuk e shpëtojnë dot.

Historia e Shqipërisë do të shkojë në vendin e saj.

Grekët të durojnë… se do kenë shumë halle si pushtues tokash shqiptare.

Prisni dhe shikoni.

Shqipërinë etnike sot nuk e duan vetëm shqiptarët, por tani atë po e thërret edhe historia.

VAZHDO TË LEXOSH MË TEPËR PËR TEMËN