MENU
klinika

Siguria në plazhe

Task Forcat aksion në Durrës për forcimin e masave në bregdet

10.06.2024 - 11:57

Task Forcat dhe Agjensia Kombëtare e Bregdetit janë mbledhur në Durrës ku po zhvillojnë një aksion për sigurinë për sezonin e ri turistik verë-2024.

Qëllimi i këtij aksioni është kontrolli i masave të mara nga subjektet në drejtim të sigurisë se plazheve, kullave të vrojtimit e të tjera.