MENU
klinika

“Bukë misri, gjizë dhe groshë”

Rama shijon gatimet tradicionale të Dibrës

29.10.2022 - 10:24

Kryeministi Edi Rama, pas Burrelit është ndalur në Dibër për të kaluar mbrëmjen.

Ai ka zgjedhur të hajë darkë në një nga bujtinat më të mira, ku serviren gatimet tadicionale si: fasule, bukë misri, gjizë dhe lëng thane. Rama nuk i ka kursyer batuat gjat vizitës së tij në Dibër duke thënë se këtu  po shpërthen bujqësia me ndihmën e qeverisë.

“Kjo është dashuria. Është dashuri dhe quhet Dashuri. Këto janë groshët këtu. Bukë misri me gjizë. Dhe lëng thane e përpunuar të Dibrës. Në Dibër bujqësia është në shpërthim.” tha Rama.

VAZHDO TË LEXOSH MË TEPËR PËR TEMËN


Artikull i revistës prestigjoze, Forbes

Shqipëria, një tjetër vend i jetës së ëmbël