MENU
Hidhet një hap i rëndësishëm

Bursa shqiptare drejt hapjes për sektorin privat

Marketet partnere t’i vendosin vetë

Konkurrenca: Conad të mos imponojë çmimet me pakicë

Autoriteti i Konkurrencës ka urdhëruar ndërmarrjen Conad Albania të mos orientojë çmimet e shitjes me...

Takimi me kompaninë amerikane

Shpiragu i mbushur me naftë dhe gaz, SHELL gati për në Shqipëri

Një lajm mjaft të rëndësishëm në fushën e ekonomisë ka referuar ditën e sotme kryeministri...

Ligji po përgatitet

Mjekimi i pakujdesshëm mund të paguhet nga sigurimet

Akuzat për mjekim të pakujdesshëm janë gjithnjë e më të shpeshta në Shqipëri. Në disa...

Rreziku nga klima

Temperaturat do të rriten me 5 gradë deri në 2100

Ballkani Perëndimor e sidomos Shqipëria do të vuajnë një rritje të paprecedentë të temperaturave, deri...

KE paralajmëron vendet anëtare

“Shitja” e pasaportave po infiltron krimin e organizuar

Komisioni Europian paralajmëron se programet e disa shteteve europiane për të shitur pasaportat dhe vizat...

Iu “vodh” emri nga deputeti i LSI

Ky është drejtori i ri i Albcontrol

Qeveria shqiptare ka emëruar drejtorin e ri të agjencisë së kontrollit ajror, Albcontrol. Ai do...

Një e treta ishin kosovarë

6 milionë turistë të huaj vitin e kaluar

Vitin e kaluar Shqipërinë e vizituan afro gjashtë milionë shtetas të huaj. Ky është numri...

Por deficiti ngelet i thellë

Eksportet bujqësore, 262 milionë euro

Shqipëria ka eksportuar rreth 32.8 miliardë lekë ose 262 milionë euro produkte bujqësore për vitin...

Kosto e jetesës

Tirana, më e shtrenjta në rajon

Tirana është kryeqyteti më i shtrenjtë në rajonin e Ballkanit Perëndimor. Anketa vjetore e kompanisë...

Parashikimi i FMN-së

Ekonomia botërore do të rritet më pak

Fondi Monetar Ndërkombëtar uli projeksionet e rritjes së ekonomisë botërore për vititn 2019 dhe 2020....

Pranë minimumit historik

Ulet interesi i bonove të thesarit

Interesi i bonove 12 mujore po i afrohet sërish vlerave minimale historike. Në ankandin e...