MENU
klinika

Horoskopi, 22 dhjetor 2018

Dashi

Në momentin e caktuar kërkoni këshillën e dikujt, para se t’i futeni një aksioni të ri financiar. Pas investimeve të mëdha, do të pasojnë shpërblimet e mira dhe rezultatet pozitive.

Demi

Është e mundur që partneri të shfaqë pakënaqësi apo të përpiqet t’ju bindë të mendoni ndryshe. Mundohuni që ta kapërceni shqetësimin apo krizën emocionale.

Binjaket

Është me rëndësi të ruani energjinë e brendshme. Largimi i përkohshëm nga personi i dashur apo distanca emocionale duhet t’ju motivojnë të merrni vendimin e duhur.

Gaforrja

Çdo gjë zgjidhet mirë, sipas parimit të marrëveshjes dhe emocioneve të përbashkëta. Bëni çdo gjë që është e nevojshme që të mbroni lumturinë tuaj dashurore dhe personin të cilin doni.

Luani

Jeni në fazë kreative dhe është me rëndësi që t’i përcaktoni qëllimet tuaja financiare në marrëveshje me bashkëpunëtorët besnikë. Verifikoni informacionet e reja në skenën ekonomike.

Virgjeresha

Është e nevojshme që të krijoni paraqitje më të mirë profesionale, e cila do t’ju mundësojë që në mënyrë të arsyeshme t’ua impononi rolin tuaj bashkëpunëtorëve.

Peshorja

Çështja e organizimit afarist dhe besimi te disa bashkëpunëtorë kërkon që të mendoheni mirë para se të vendosni për strategjinë bazë. Mos lejoni që t’ju pengojnë disa ngjarje dytësore.

Akrepi

Sapo të gjendeni një hap afër zgjidhjes, tek ju lind një dilemë e re emocionale. Është e qartë që “shkëlqimi i dashurisë” në çast nuk paraqet lumturinë e vërtetë, të cilën po e kërkoni.

Shigjetari

Po ju mungon mirëkuptimi i një personi, keni bindjen sikur po largoheni nga dikush që është shumë i dashur për ju. Nëse jeni i ri apo i lirë, aventurat dashurore më shumë do të jenë afatshkurtra.

Bricjapi

Te vetja po nxisni kureshtjen kreative dhe vetëbesimin si aftësi plotësuese për avancim të shpejtuar profesional. Është e nevojshme që t’i zgjeroni dijet dhe horizontin dhe që t’u përshtateni kushteve të ndryshme afariste.

Ujori

Pas angazhimit të madh, do të pasojnë rezultate pozitive. Me krenari dhe pa modesti të rreme mund të arrini suksesin tuaj profesional.

Peshqit

Kushtojini kujdes takimeve të ndryshme, ofertave dhe kontakteve me botën e jashtme. Dikush është i gatshëm që t’i përkrahë apo t’i shpërblejë idetë tuaja origjinale.