MENU
klinika
Përgjigjet mjeku

A ndikojnë alkooli dhe kafeja në shfaqjen e gurëve në veshka?

Përgjigjet mjeku

Në cilën moshë mund të bëhet operacioni plastik i hundës?

“Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet...

Përgjigjet mjeku

Më mpihen këmbët dhe më dridhen gjatë natës. Ç’mund të jetë?

“Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet...

Përgjigjet mjeku

Më kanë dalë “iriqë”, si t’i kuroj?

“Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet...

Përgjigjet mjeku

Zgjohem me marrje mendsh, ç’të bëj?

“Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet...

Përgjigjet mjeku

Kam shumë hemorroide, ç’duhet të ha?

“Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet...

Përgjigjet mjeku

A duhet t’i heq dhëmballët e pjekurisë?

“Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet...

Përgjigjet mjeku

Më bëhen shpesh sytë të verdhë. Ç’mund të jetë?

“Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet...

Përgjigjet mjeku

Fëmija im ka kokrra të imta në duar. Si ndikon uji me kripë?

“Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet...

Përgjigjet mjeku

Me janë shfaqur vena të gjata në të gjithë trupin, a janë të rrezikshme?

“Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet...

Përgjigjet mjeku

A mund të kthehet alergjia në astmë bronkiale?

“Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet...

Përgjigjet mjeku

Kam shumë nishane. Si ta dalloj nëse janë të rrezikshëm?

“Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet...