MENU
klinika

Kam bërë Bypass të zemrës 2 herë. Çfarë duhet të bëj që të mos më përsëritet?

Përgjigjet kardiologu Bekim Jata: Mundohu të mbash diabetin, tensionin dhe yndyrnat nën kontroll. Përdor rregullisht terapinë e rekomanduar nga mjeku. Bëj minimalisht 4-5 km/ditë ecje me hap të shpejtë. Bëj kontrolle periodike çdo 6 muaj tek mjeku kardiolog.
Bekim Jata