MENU
klinika

Më kanë dalë disa njolla të kuqe vetëm në njërën këmbë dhe ditë për ditë po formohen edhe më shumë…

Përgjigjet mjeku infeksionist, Pëllumb Pipero: Njollat në lëkurë janë dukuri apo elemente të zakonshëm të sëmundjeve të ndryshme me natyrë infektive, parazitare, alergjike, mykotike apo dhe sistemike, ndonjëherë patognomatike, apo përcaktuese për diagnozën e sëmundjes, ndonjëherë si elementë ndihmës për të vënë diagnozën dhe filluar mjekimin. Është mjaft e vështirë, për të mos thënë e pamundur të japësh një mendim të saktë pa i parë ose pa parë së paku një foto të tyre. Këshilla që mund t’iu jap në këtë rast është të drejtoheni te mjeku juaj i familjes i cili mund t’iu orientojë sipas rastit te një mjek specialist.
Pëllumb Pipero