MENU
klinika

Mendoj se jam në gjendje depresioni nga informacionet që kam lexuar. Ju lutem mund të më jepni një recetë për të kontrolluar ankthin, rrahjet e larta të zemrës, pagjumësinë?

Përgjigjet Suela Ylli, Shefe e Shërbimit Farmaceutik të Polit të Spitalit Francez: Pikë së pari do të rekomandoja çajrat bimore. Kamomil para gjumit. Alternativa tjetër do ishte një tab valeriana po para gjumit. Nëse problemi vazhdon dhe s’ka lidhje me ndonjë problem apo shqetësim të ditës do rekomandoja një konsultë me psikologun ose neurologun.
Suela Ylli