MENU
klinika

Unë jam 27 vjeç dhe jam 7-muajshe shtatzënë! Mes dhimbjes dhe frikës që kam ndaj anestezisë, zgjedh anestezinë! Por edhe këtë të fundit për hir të së vërtetës tmerrohem kur e mendoj! Doja të dija a është e dëmshme për mua dhe për foshnjën?

Përgjigjet Apostol Vaso, anestezist: Nëse pyet për anestezinë, nuk ka asnjë efekt për fëmijën dhe për ty. Nëse pyet për frikën si fenomen, nuk ka rëndësi nga anestezia apo dhimbja, ajo vetë si kondicion shkakton kontaktura të gjeneralizuara të cilat nuk janë të mira, si për ju, ashtu edhe për fëmijën tuaj.
Apostol Vaso