MENU
klinika

Unë udhëtoj gjithë kohës dhe variçet më shtohen dita-ditës. A ndikojnë udhëtimet në shfaqjen e tyre? Ç’të bëj për t’i trajtuar?

Përgjigjet Edmond Nuellari, kirurg vaskular: E kuptoj shqetësimin tënd, por duhet të dish se variçet kanë prirje të shtohen me kalimin e kohës dhe si të tilla duhen trajtuar. Këshilloj të bësh një vizitë, që të vlerësohen në cilin stad janë!
Edmond Nuellari