MENU
klinika

Sipas rrjetit të librarive Adrion

10 titujt më të shitur të javës

10.09.2018 - 11:00

1. ALKIMISTI toena PAULO COELHO
2. ZONJA BOVARI argeta GUSTAV FLOBER
3. MIKESHA GJENIALE pegi ELENA FERRANTE
4. ORIGJINA dudaj DAN BROWN
5. INTELIGJENCA EMOCIONALE pema Daniel Goleman

6. HISTORIA E VAJZES SE HUMBUR pegi ELENA FERRANTE
7. MOTRA TJETER living albania
8. KRISTIN HANNAH
9. KTHIMI pema 15 ALBATROS REXHAJ
10. NJE VIT JETE SI DANEZET living albania HELEN RUSSELL

Flet Sakip Skepi: Rrugëtimi nga Shkupi në Bruksel për t'u bashkuar me mërgatën shqiptare

“Gostia në shtëpinë e Hasan Hoxhës që dogji zbuluesin e fshehtë Çufe Mullai”

Padashtas serbët e marrin si të tyre...

Skënderbeu, të cilin ne shqiptarët nuk po duam!

Sesioni i Kongresit që do të mbahet mend në histori

Lyndon Johnson dhe lufta e tij ndaj varfërisë

Rapsoditë tradicionale dhe serenatat e hershme

“Vjeshe Popullore”, sekretet në vargjet e këngëve arbëreshe