MENU
klinika

Konfirmohet dhuna

Del akti i ekspertizës/ Xhisiela merret në pyetje nga Prokuroria

29.09.2018 - 16:50

Prokuroria ka marrë ditën e sotme në pyetje, vajzën e dhunuar, Xhisiela Malokun.

Mënjëherë pas daljes së aktit të ekspertizës është zhvilluar kjo seancë.

25-vjeçarja, dyshohet të jetë dhunuar nga djali i deputetit të Partisë Socialiste, Rrahman Rraja.

Prokuroria mori vendimin për marrjen në pyetje, pasi administroi tabulatet telefonike të vajzës.

xhisiela konica.al
xhisiela konica.al

Në dokumentin e ekspertëve mjeko ligjorë thuhej se vajza ka shenja dhune në shpatull, ndërsa djegie me cigare në kofshë.

“Dërrmishtja në shpatullën e djathtë dhe ekimozat në pulpën dhe kërcirin e majtë, janë shkaktuar me mjet mbretës.

Dërrmishjet e vërejtura në kofshën e djathtë, janë shkaktuar me mjet mbretës.

Dërrmishjet e vërejtura në kofshën e djathtë, janë shkaktuar nga veprimi i faktorëve termikë, siç mund të jetë edhe cigarja”.

Sipas ekspertëve mjeko-ligjorë, dëmtimet në trupin e 25-vjecares, përfshihen në kategorinë e dëmtimeve të cilat sjellin si pasojë humbjen e aftësisë së përkohëshme për punën në masën prej 9 ditësh.