MENU
klinika

Dënimi i Lul Berishës

Lul Berisha bëhet i gjallë, zbaton vendimin e gjykatës

24.10.2018 - 11:16

E kërkonin në qiell dhe rezulton në tokë. Kjo fjalë ka vend për rastin e Lulzim Berishës, personi që ngriti më këmbë policinë dy ditë më parë që i bastisi shtëpinë në kërkim të sendeve të jashtëligjshme dhe për ta marrë në pyetje atë vetë por pa rezultat. 

Ndonëse u tha se Lul Berisha mund të ishte larguar bashkë me familjen në një vend të BE-së ai me sa duket qenka në Durrës. Kjo pasi sot është paraqitur në Shërbimin e Provës duke zbatuar vendimin e Gjykatës.

Sipas këtij vendimi, Lul Berisha i liruar me kusht duhet të mbajë kontakte të rregullta me Shërbimin e provës.