MENU
klinika

Në Vlorë

Akuzat për vrasje/ 8 personat më të kërkuar

14.11.2018 - 10:18

Policia e Shtetit ka publikuar listën me 8 personat në kërkim me rrezikshmëri shumë të lartë në qarkun Vlorë.

Ata janë Sokrat Ruda, Gëzim Memeti, Apostol Bucaj, Dritan Rexhepi, Gazmend Nebiu, Nexhip Rexho, Xhevahir Jonuzi dhe Pali Gjergji.

Për tre prej tyre është dhënë dënimi burgim i përjetshëm, ndërsa pesë të tjerët janë dënuar me nga 25 vjet burg.

Policia e Shtetit fton cilindo që ka dijeni mbi vendndodhjen e tyre të telefonojë Policinë në numrin pa pagesë 112, duke ju garantuar anonimatin.

Në faqen zyrtare në internet të Policisë së Shtetit, shfaqen me emra dhe foto shumë persona nga e gjithë Shqipëria, midis tyre dhe disa gra. Një pjesë tyre e dënuar me burgim të përjetshëm.