MENU
klinika

"Shqiponja e grimuar"

Blogerja kosovare uron shqiptarët me një ide kreative

28.11.2018 - 22:14

Grimerja dhe bloggerja e re kosovare, Naltina Maloku, jep një ide kreative për festimin e 28 nëntorit.

Urimi i saj, përveç kreativitetit shquhet edhe me porosinë unifikuese gjithëkombëtare!

naltina maloku-konica.al
naltina maloku-konica.al