MENU
klinika

Rezolutë parlamentare

Dialogu Kosovë-Serbi/ Parlamenti Evropian vlerëson progresin

29.11.2018 - 09:42

Anëtarët e Parlamentit Europian në Bruksel do të diskutojnë rreth procesit të dialogut Kosovë-Serbi. 

Mësohet se deputetët evropian do të vlerësojnë progresin e bërë nga Kosova, Shqipëria, Maqedonia Veriore dhe Mali i Zi për progresin e bërë drejt BE.

Ndërkohë, sa i takon Serbisë, Parlamenti Europian do të miratojë një rezolutë parlamentare, fokusi i të cilës do të jetë një dokument që përfshihen 5 fusha të ndryshme, duke përfshirë edhe dialogun me Kosovën.