MENU
klinika

Seancë e jashtëzakonshme

Kërkohet seancë për dështimet në politikën e jashtme

07.11.2018 - 09:57

Kryesia e Kuvendit të Kosovës do të takohet sot për të shqyrtuar kërkesën e 42 deputetëve për mbajtjen e seancës së jashtëzakonshme, lidhur me “dështimet dhe skandalet në politikën e jashtme të Republikës së Kosovës”.

“Kërkesa e 42 deputetëve për mbajtjen e seancës së jashtëzakonshme për debat parlamentar lidhur me dështimet dhe skandalet në politikën e jashtme të Republikës së Kosovës”, është pika e vetme e rendit të ditës.

Mbledhja e Kryesisë mbahet në ora 10:30. /Konica.al/

VAZHDO TË LEXOSH MË TEPËR PËR TEMËN