MENU
klinika

Grabitja e 7.5 milionëve

Durrës/ Grabitja e parave, masa arrest me burg për dy policët

18.12.2018 - 12:34

Gjykata e Durrësit ka vendosur të lë në burg dy policët privatë të akuzuar për shpërdorim detyre në grabitjen e parave në Shkozet.

Gjykata e Durrësit ka vendosur, vleftësimin e ligjshëm të arrestimit në flagrancë të datës 14.12.2018, ora 24:00 i shtetasit Fejzi Hekuran Sakaj, i dyshuar për veprën penale të “Shpërdorimi i detyrës” që parashikohet nga neni 248 i Kodit Penal, në zbatim të nenit 259 pika 3 të Kodit Procedurës Penale.

Caktimin e masës shtrënguese “Arrest në burg” ndaj personit nën hetim Fejzi Sakaj, në zbatim të neneve 232 gërma “dh” e 238 të Kodit Procedurës Penale.

Vleftësimin e ligjshëm të arrestimit në flagrancë të datës 14.12.2018, ora 23:30 i shtetasit Astrit Nefail Gjata, i dyshuar për veprën penale të “Shpërdorimi i detyrës” që parashikohet nga neni 248 i Kodit Penal, në zbatim të nenit 259 pika 3 të Kodit Procedurës Penale.

Caktimin e masës shtrënguese “Arrest në burg” ndaj personit nën hetim Astrit Gjata, në zbatim të neneve 232 gërma “dh” e 238 të Kodit Procedurës Penale.

Një kopje të këtij vendimi i dërgohet organit të Prokurorisë së Rrethit Gjyqësor Durrës për zbatim.

Kundër këtij vendimi mund të bëhet ankim në Gjykatën e Apelit Durrës brenda 5 ditëve nga e nesërmja e shpalljes së tij.

VAZHDO TË LEXOSH MË TEPËR PËR TEMËNJa sa ishte magnituda dhe epiqendra

Durrësi zgjohet me lëkundje tërmeti

Apeli vendos për fatin e tre gjyqtarëve të Durrësit

Udhëtuan me paratë e biznesmenit për “El Clasico-n”

Burg për 3 të akuzuar, 2 të tjerë…

Vrasja e babait dhe plagosja e djalit në Durrës

Arrestohen 20 persona, ja për çfarë akuzohen!

Aksioni i FNSH dhe RENEA-s në gjithë Shqipërinë