MENU
klinika

Gati ekipi negociator

Kosovë/ Miratohet pr.ligji për dialogun me Serbinë

24.12.2018 - 15:17

Qeveria e Kosovës ka miratuar projektligjin për detyrat, përgjegjësitë dhe kompetencat e delegacionit shtetëror në procesin e dialogut me e Serbisë.

Ndërkohë, 300 mijë euro janë ndarë nga Qeveria e Kosovës për ekipin negociator me Serbinë.

Po ashtu, Qeveria ka miratuar ndryshimin dhe plotësimin e ligjit për letërnjoftim, më kërkesë të ministrit të Punëve të Brendshme, Ekrem Mustafa, nuk ka nevojë më të pritet që një individ të ketë 16 vjet për të pasur të drejtë për t’u pajisur me letërnjoftim.

Prej tash, të drejtë për letërnjoftim kanë të gjithë personat, përfshirë edhe të porsalindurit. /Konica.al/

VAZHDO TË LEXOSH MË TEPËR PËR TEMËN


Përmbledhja ditore e rajonit

‘Thaçi nuk e ka përkrahjen e popullit’