MENU
klinika

Vendimi

Pezullohen 5 zyrtarë të ALUIZNI-t, arsyeja

28.01.2019 - 13:55

Me urdhër Prokurorie pesë zyrtarë të ALUIZNI-t në Vlorë janë pezulluar.

Në një njoftim për mediat është bërë me dije se 5 zyrtarët kishin legalizuar një ndërtesë e cila ishte pa leje dhe për këtë janë gjetur në shkelje.

“Pesë zyrtarë të ALUIZNIT të Vlorës janë pezulluar me urdhër të Prokurorisë. Bëhet fjalë për: Denis Metaj; Artan Beqiri; Erald Yzeiri; Danjela Kondaj dhe Xhilda Korrkaj”, bën me dije njoftimi.